Welkom op de Oktoberfest XL pagina.

Hier vind je alle relevante informatie omtrent de tweede editie van het Oktoberfest XL. We hebben de goede dingen behouden en de minder goede dingen verbeterd!

Waar vind het plaats?

Het Oktoberfest XL wordt georganiseerd op het kermisterrein in Zevenaar. Dat is aan de Oude Doesburgseweg aan de rand van het centrum.

Wanneer vind het plaats?

Het Oktoberfest XL vind plaats op zaterdag 7 oktober 2023 van 19:00 uur tot 1:00 uur.

Welke artiesten komen er?

De volgende artiesten treden op bij het Oktoberfest XL. Zij zorgen voor een onvergetelijke avond samen met jullie.

Django Wagner Met Django Wagner - De #1 Nederlandse volkszanger - beleef je gegarandeerd een feest, event of festival bomvol gezelligheid! Zing mee met zijn Nederlandstalige hits als “Kali” en “Mijn naam dat is Marina” en beleef een onvergetelijk moment met deze rasechte volksartiest.

Peter Borkes richt zich vooral op de Duitse Schlagers met een hoog feestgehalte, maar ook ander repertoire gaat hij niet uit de weg. Dat kan niet anders dan een feestje worden!

Otto Lagerfett Een muzikale reis gevuld met grote jaren 70 en 80 klassiekers zoals Du, Fiesta Mexicana, en Sierra Madre, deze bekende hits worden afgewisseld met Otto's eigen hits zoals Bumsfallerra, Her Pastor, Una Cerveza en het mooie Das Kann Doch Nur Die Liebe Sein. Een optreden van Otto is meer dan alleen muziek. Het is een mix van vroeger en nu, met een vleugje humor en als extra de onweerstaanbare dansmoves von der Otto.

Rudi Rozenberg Bij zijn live shows komen Nederlandstalige, maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei. Dat maakt Rudi Rozenberg een graag geziene gast op Oktoberfeesten en Après-Ski Party’s! Rudi’s Apres Ski hit, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay is een knaller en geproduceerd door après-ski König: DJ Maurice. Na het succes met ‘Du’ volgden singles ‘Sex in the Snow’, een bekend deuntje met een volledig eigen tekst erop gevonden door Rudi.

DJ Tony Schumacher Tony Schumacher draait Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Welle, en is altijd te porren voor wat Après-Ski. Afgewisseld met Duitse varianten van bekende tophits, fantastische orgelkneiters van Klaus Wunderlich en andere tolle Überraschungen zorgt hij voor een Bombestimmung op de dansvloer.

Wat zijn de kosten?

Kaartjes voor het Oktoberfest XL kosten €22,50 per stuk plus €1 administratie kosten.

Waar kan je kaartjes kopen?

Kaartjes zijn te koop via onze webshop. Wil je erbij zijn? Koop op tijd je kaartje want vol is vol!