Welkom op de Oktoberfest XL pagina.

Hier vind je alle relevante informatie omtrent het eerste Oktoberfest XL.

Waar vind het plaats?

Het Oktoberfest XL wordt georganiseerd op het kermisterrein in Zevenaar. Dat is aan de Oude Doesburgseweg aan de rand van het centrum.

Wanneer vind het plaats?

Het Oktoberfest XL vind plaats op zaterdag 8 oktober van 18:30 uur tot 1:00 uur.

Welke artiesten komen er?

De volgende artiesten treden op bij het Oktoberfest XL. Zij zorgen voor een onvergetelijke avond samen met jullie.

Henk Dissel brak door met "Een Bom" in Nederland, daarna heeft hij nog hits gehad met "Stap voor Stap", "Lange Nacht" en "Cafeetje"! Gegarandeerd succes en meezingen verzekerd.

Peter Borkes richt zich vooral op de Duitse Schlagers met een hoog feestgehalte, maar ook ander repertoire gaat hij niet uit de weg. Dat kan niet anders dan een feestje worden!

De Deurdweilers hebben Atemlos uitgespeeld, geen polka is ze te gek en na 3 dagen optreden op de Zwarte Cross zijn ze in topvorm!

John West is onder andere bekend van "Jouw Blik". Deze megahit wordt in elke tent luidkeels meegezongen door iedereen. Maar ook zijn andere nummers zijn een garantie tot een feestje. Van "Lekkerding" tot "Zeker Niet De Laatste" en van Groningen tot Maastricht. Overal waar John komt wordt het groot feest.

DJ Oliver Jay is net terug van Mallorca waar hij de hele zomer gedraaid heeft. Op het Oktoberfest XL draait hij de beste Deutsche Schallplatten en hij staat te popelen om er samen met jullie een mooi feest van te maken.

Wat zijn de kosten?

Kaartjes voor het Oktoberfest XL kosten €20 per stuk plus €1 administratie kosten.

Waar kan je kaartjes kopen?

Kaartjes zijn te koop via onze webshop. Wil je erbij zijn? Koop op tijd je kaartje want vol is vol!