Welkom op de Oktoberfest XL pagina.

Hier vind je alle relevante informatie omtrent de derde editie van het Oktoberfest XL. Na het succes van vorig jaar denken we dit jaar wederom een mooi feestje te kunnen bouwen!

Waar vindt het plaats?

Het Oktoberfest XL wordt georganiseerd op het kermisterrein in Zevenaar. Dat is aan de Oude Doesburgseweg aan de rand van het centrum.

Wanneer vindt het plaats?

Het Oktoberfest XL vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2024 van 19:00 uur tot 1:00 uur.

Welke artiesten komen er?

De volgende artiesten treden op bij het Oktoberfest XL. Zij zorgen voor een onvergetelijke avond samen met jullie.

Frank van Etten Ben jij klaar voor een optreden bomvol energie, gezelligheid en Hollandse meezingers? Frank weet keer op keer de harten van het publiek te stelen, met zijn populaire hits als Leef als een zigeuner, Een huisje op wielen en Je Wilde Alleen Maar Prada.

Immer Hansi gaat alleen voor 100% BOMBENSTIMMUNG!! Ieder Bierfest, Oktoberfest, Mega-Park of Apres-skiparty wordt met deze absolute feestmaker riesen SPASS!

Dieter Koblenz De meest sympathieke zanger van Duitsland komt naar het Oktoberfest XL toe om je het grootste volkfeest ter plaatse te laten beleven! Deze Schlagerkunstenaar uit Trier heeft al jaren zijn werkterrein uitgebreid naar Nederland en doet ook onze bodem trillen als het oerduitse repertoire uit zijn gouden stem tevoorschijn komt!

Robert van Hemert scoort DE zomerhit van 2024! Met Zoet, Zout, Zuur verovert hij op dit moment heel Nederland. Een zanger in hart en nieren wie elk feestje tot een succes maakt!

DJ Tony Schumacher Tony Schumacher draait Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Welle, en is altijd te porren voor wat Après-Ski. Afgewisseld met Duitse varianten van bekende tophits, fantastische orgelkneiters van Klaus Wunderlich en andere tolle Überraschungen zorgt hij voor een Bombenstimmung op de dansvloer.

Wat zijn de kosten?

Kaartjes voor het Oktoberfest XL kosten €25 per stuk plus €1 administratie kosten.

Waar kan je kaartjes kopen?

Kaartjes zijn te koop via onze webshop. Wil je erbij zijn? Koop op tijd je kaartje want vol is vol!